MCO Consulting - Een frisse kijk op consultancy

Contactgegevens: Galvanistraat 88 | 2517 RE Den Haag | T 070 - 785 2766F | F 070 - 785 2766 | M 06 - 4221 1718
Voor Overheden
 
Advies voor Overheden en Non-profitorganisaties.
 
De juridische kwaliteit van uw producten en diensten is bepalend voor het bereiken van bestuurlijke en politieke doelen. Ons adviseurschap staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid.
 
Wij bieden de verschillende branches binnen de publieke sector algemene en gespecialiseerde juridische diensten aan. Tevens bieden wij tijdelijke en permanente oplossingen voor interim- en projectmanagement. MCO-Consulting kan onder meer secretariaten van bezwaarcommissies verzorgen, ondersteunt bij het ontwikkelen van beleid, geeft juridisch advies in concrete zaken en coacht en begeleidt uw medewerkers.
 
MCO-Consulting beschikt over gespecialiseerde kennis, bijvoorbeeld op het terrein van het algemene bestuursrecht, bestuurlijke handhaving, ruimtelijk bestuursrecht, mileu, natuurbeschermingsrecht, vergunningverlening enz.
 
Kijk voor een globale indruk van onze ervaring en opdrachten bij "Onze Opdrachten".
 
Indien een opdracht daarom vraagt, benutten wij ons uitgebreide netwerk van specialisten werkzaam binnen de overheid, advocatuur en adviespraktijk.
 
Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact op nemen met MCO-Consulting. U kunt ons tevens per mail bereiken via mcontant@mco-consulting.nl.
 
Meer 'Voor Overheden'