MCO Consulting - Een frisse kijk op consultancy

Contactgegevens: Galvanistraat 88 | 2517 RE Den Haag | T 070 - 785 2766F | F 070 - 785 2766 | M 06 - 4221 1718
Detachering
 
Bemiddeling voor projecten en tijdelijke functies is een snel groeiend segment op de arbeidsmarkt. Een flexibele schil, waarmee u tijdelijk in een behoefte kan voorzien, is tegenwoordig bijna ondenkbaar.
 
Uw organisatie kan om verschillende redenen behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning door een interim-professional. Bijvoorbeeld in geval van ziekte van één uw van medewerkers. Maar het kan ook dat een vacature niet snel kan worden opgevuld of dat u nog twijfelt of er een vaste medewerker moet worden aangetrokken.
 
Voor specifieke projecten zoals het wegwerken van een werkvoorraad, reorganisatie of het opzetten van een afdeling wordt regelmatig gebruik gemaakt van tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld omdat de specifieke kennis (tijdelijk) bij uw organisatie ontbreekt.
 
Bij interim opdrachten staat centraal dat wij streven naar de juiste match tussen opdracht en professional. Om goed op uw wensen in te kunnen spelen werkt MCO-Consulting samen met freelancers die over de benodigde expertise beschikken om in uw behoefte te voorzien.
 
We beschikken over een uitgebreid netwerk van professionele freelancers en werken samen met ervaren professionals met diverse achtergronden en specialisaties.
 
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met MCO-Consulting. U kunt ons tevens per mail bereiken via mcontant@mco-consulting.nl.