MCO Consulting - Een frisse kijk op consultancy

Contactgegevens: Galvanistraat 88 | 2517 RE Den Haag | T 070 - 785 2766F | F 070 - 785 2766 | M 06 - 4221 1718
Contracten
 
MCO-Consulting levert professionele voorbeelden van contracten. In ieder contract wordt eenvoudig aangegeven waar u gegevens in moet vullen. Gespecialiseerde juridische kennis is dus niet nodig!
 
In onze maatschappij, waarin het belangrijk is zaken goed te regelen, maar de kosten van een advocaat die een contract voor u kan opstellen zeer hoog zijn, is het van belang voorbereid te zijn op situatie waar het ook mis kan gaan. Dit betekent echter niet altijd dat u zaken voor 100% moet dicht timmeren.
 
Hoe dikker het contract, waarin alles is geregeld, hoe minder flexibel u bent om in de praktijk af te wijken van de papieren werkelijkheid. Ander heeft u immers niets aan uw contract, en we weten allemaal dat de praktijk anders is dan op papier beschreven.
 
Vandaar dat MCO-Consulting u diverse contracten biedt die u zelf kunt invullen. De belangrijkste zaken zijn in deze contracten geregeld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan betalingsregelingen, geheimhoudingsverklaringen, het voorkomen van aansprakelijkheid en een beschrijving van wat u wilt afspreken. Kortom, zekerheid voor beide partijen die op een verantwoorde manier zaken met elkaar doen of wat met elkaar willen afspreken, zonder dat dit (te veel) ten koste gaat van de flexibiliteit.
 
Wilt u liever een op maat gemaakt contract dan kunt u contact opnemen met MCO-consulting of naar uw juridisch adviseur of advocaat gaan.
 
MCO-Consulting heeft een aantal voorbeelden op deze website geplaatst welke u kunt downloaden en aanpassen, dit onder aanvaarding van de disclaimer van MCO-Consulting. De documenten zijn vanaf 1.15 euro per stuk te downloaden. U betaalt voor een document via MCO-Consulting dus veel minder dan wanneer u direct zaken bij een jurist of notaris zou doen.

De contracten zijn direct na betaling digitaal in .doc formaat te downloaden. U kunt de contracten direct aanpassen aan uw situatie.